Hoe gaan we te werk?

ONDERHOUD OP LOCATIE….WIJ DOEN HET

Door de 18 jaar ervaring die wij inmiddels hebben opgebouwd weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het uitvoeren van efficiënt en flexibel werken op locatie.

Dit is ook wat ons als bedrijf uniek maakt in de markt: we komen naar u toe en lossen uw problemen op. Waar dan ook in Nederland.  Daardoor heeft u nauwelijks uitval van uw aanhangwagens en zijn ze weer snel inzetbaar. Voordat we aan het werk gaan overleggen we altijd eerst wat er precies aan de hand is en welke oplossing u wenst…zo blijft u altijd zelf de controle houden over het werk en de kosten!

ONZE UITRUSTING

Werken op locatie kan alleen maar goed uitgevoerd worden met de juiste equipment. Onze servicewagens zijn uitgerust met alle benodigde gereedschappen om het werk goed en efficiënt te klaren: zo horen een aggregaat, een compressor en lasapparatuur bijvoorbeeld tot de standaarduitrusting. Ons onlineklantensysteem bevat alle relevante gegevens over de aanhangwagens van u, zodat onze monteurs altijd de juiste onderdelen bij zich hebben.

ONZE MENSEN

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerde mensen op aanhangwagengebied. Zij beschikken over een diploma aanhangwagenmonteur, zijn VCA-gecertificeerd maar bovenal: ze hebben een schat aan ervaring in ons werk. Zij weten waar ze het over hebben, zij weten hoe zij zich bij onze klanten dienen te gedragen en zullen altijd in het belang van onze klanten denken. Wij zijn daar enorm trots op, want hoe goed zij ook uitgerust zijn, hoeveel kennis zij ook hebben, ons succes valt of staat bij hun inzet!

UW SERVICEPARTNER

Onze dienstverlening gaat verder dan het repareren en onderhouden van uw aanhangwagenpark. We adviseren U over wettelijke eisen, oplossingen en zijn een vraagbaak voor alles wat met aanhangwagens te maken heeft. We kunnen u de slotsystemen leveren, we kunnen uw eigen mensen opleiden voor het doen van kleine reparaties, en ook het door uzelf op voorraad houden van de meest voorkomende onderdelen kunnen we voor u verzorgen. Uiteraard kunnen we u nieuwe aanhangwagens leveren, of u daar goed over voorlichten, toegespitst op uw situatie…wij zijn meer dan een reparatiebedrijf, we zijn uw partner op het gebied van aanhangwagens!

WAT KOST DAT?

Onze prijzen zullen u verbazen, en dat bedoelen we dan positief. Omdat we een landelijke dekking hebben kunnen we bijzonder concurrerend werken, en daar profiteert u van! Omdat elke aanhangwagen weer anders is, en omdat we vele serviceniveaus aanbieden, is het niet relevant om hier een prijs te noemen. Als u de moeite zou willen nemen om even ons contactformulier in te vullen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden.