Wat kunnen wij voor u betekenen?

ONDERHOUD

Goed en regelmatig onderhoud aan uw aanhangwagens voorkomt veel problemen. Remsystemen, verlichting, banden, de koppeling, het neuswiel, het hang- en sluitwerk, alle onderdelen verdienen een nauwkeurige inspectie en dienen daar waar nodig afgesteld en/of gesmeerd te worden.

Tijdens het onderhoud worden defecte onderdelen niet alleen vervangen, maar worden zaken die op termijn voor problemen gaan zorgen onderkend en opgelost. En dat verhoogt uiteraard de inzetbaarheid van uw wagen. Daarnaast wilt u uw klanten kwaliteit bieden, en is een goed onderhouden wagen een visitekaartje voor uw bedrijf. U laat daarmee zien dat u uw klanten serieus neemt, maar ook dat veiligheid hoog bij u in het vaandel staat. Per slot van rekening laat u uw klanten met uw wagens deelnemen aan het verkeer!

KEURING

Er bestaat in Nederland geen wettelijke keuring voor aanhangwagens, zoals bijvoorbeeld de APK voor auto’s. Dit wil overigens niet zeggen dat er daarom nooit naar uw aanhangwagens omgekeken hoeft te worden: u moet ten allen tijden kunnen aantonen dat uw materieel, welke u meegeeft aan uw klanten, regelmatig en goed onderhouden wordt. Mocht uw wagen betrokken raken bij een ongeval, en uit onderzoek blijkt dat er geen regelmatig onderhoud uitgevoerd wordt, kan dit best nog weleens voor een lastige situatie zorgen.

Wij hebben daarom aan een onderhoudsbeurt een keuring gekoppeld. Er gelden een aantal technische en wettelijke eisen waaraan uw aanhangwagen moet voldoen, en deze controleren we (en zorgen dat uw wagen hieraan voldoet) tijdens het onderhoud. U ontvangt van ons een keuringsrapport en de wagen voorzien we van een keuringssticker, zodat uw klanten ook kunnen zien dat er regelmatig onderhoud aan uw wagens uitgevoerd wordt. 

                                                                  

REPARATIE

Naast het onderhoud en de keuring voeren we uiteraard ook reparaties uit. Wij weten als geen ander dat zelfs de kleinste storing heel irritant kan zijn, we handelen de storingsmeldingen daarom altijd op een zo kort mogelijke termijn af. En ja, ook hiervoor komen we gewoon bij u langs! We kunnen reparaties opnemen in een onderhoudscontract, maar ook op basis van melding uitvoeren, het is wat u het prettigst vindt. En of er nu een lampje defect is, of u wilt compleet nieuw hout in uw wagen, het maakt ons echt niet uit!