vervangen houtdelen Intergamma

Veel van de aanhangwagens van Intergamma zijn inmiddels zo'n 17 jaar oud. Daar is niets mis mee, de Atec wagen is oersterk en daarbij worden ze ieder jaar goed onderhouden.

De zijwanden, voor- en achterwand en de bodemplaat echter zijn aan weersinvloeden en gebruik onderhevig, en gaan op den duur slijten. Naarmate de slijtage groter wordt, zal het hout sneller achteruit gaan en ziet uw wagen eruit zoals op onderstaande afbeelding:

 

Uiteraard is dit geen reclame voor uw bouwmarkt, maar bovendien zeer onveilig, omdat de dikte van de bodemplaat veel is afgenomen door de slijtage, waardoor het draagvermogen ook veel minder is en de kans bestaat dat de lading door de bodem heen valt, ook de voor- en zijwanden zijn veel minder betrouwbaar door de slijtage waardoor de lading bij bijvoorbeeld hard remmen door de voorwand op de straat kan belanden.

wij hebben de oplossing voor u

 

In samenwerking met Intergamma hebben we een vervangingsproject opgestart, waardoor uw wagen er weer fris en netjes bijstaat, maar bovenal, ook weer veilig is! 

 

Onze monteurs voeren dit werk op uw locatie uit, dus u bent de wagen niet dagen kwijt, maar is hij slechts een paar uur niet inzetbaar tijdens het ombouwen. We maken gebruik van het originele hout (Fins berken) en alles wordt met nieuwe bouten en moeren gemonteerd.

De prijs voor het ombouwen van uw aanhangwagen met voor- en achterbord en beide zijwanden bedraagt € 395,00, voor het ombouwen met voor- en achterwand, zijwanden én bodemplaat is de prijs € 565,00. Deze prijs is all-in, dus inclusief voorrijkosten, arbeidsloon, prijs van de houtdelen en klein materiaal, echter exclusief BTW.

U kunt de ombouw bestellen via uw CBS-systeem (IG nummer 598279 voor ombouw met voor- en achterwand en zijwanden, IG nummer 598281 voor ombouw met voor- en achterwand, zijwanden én bodemplaat), of door het rechtstreeks bij ons te bestellen via info@intertrailer.nl of telefonisch via 0527-613605. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak, normaal gesproken kunnen we dit binnen maximaal 2 weken voor u realiseren.